ေမ ဟိုတစ္ေန႔က ဖက္ထုပ္ရြက္ေတြ႔လို႔ စိတ္ကူးရျပီး ဖက္ထုပ္လုပ္စားျဖစ္တယ္။ မဆိုးဘူး။ စားလို႔ ျဖစ္တယ္။
ေဂၚဖီ+မုန္လာဥနီ ေသးေသးေလးေတြျဖစ္ေအာင္ ေတာက္ေတာက္စင္း၊ အေၾကာ္မႈန္႔၊ ၾကက္ဥ၊ ၀က္သားၾကိတ္သား၊ ၾကက္သြန္ျဖဴေထာင္း၊ ဆား၊ အခ်ိဳမႈန္႔၊ ပဲငံျပာရည္ အားလုံးကို ဇလုံထဲထည့္ ေရာသမေမႊျပီး ဖက္ထုပ္ရြက္ထဲထည့္ အေၾကာ္မႈန္႔နဲနဲကို ေရေဖ်ာ္ျပီး ေကာ္အျဖစ္သုံး၊ ဖက္ထုပ္ကို ပိတ္၊ ျပီးရင္ ေရခဲေသတာထဲသာ ထည့္ထားလိုက္ေတာ့။
ေၾကာ္ခ်င္၊ ျပဳတ္ခ်င္ေတာ့မွ ယူျပီး လိုသေလာက္သုံး။ စားေကာင္း၊ လုပ္ျမန္ေလးေပါ့။
ေမကေတာ့ သူမ်ားေတြလို လုပ္ၾကည့္တာ အႏူလက္သီးၾကီးနဲ႔ တူသြားလို႔ တစ္မ်ဳိးေလးဆန္းေအာင္ လုပ္ရလြယ္တဲ့ ေခါင္းအုံးပုံေလးလုပ္လိုက္တယ္။ အၾကီးၾကီး၃ခုကေတာ့ ဖက္ထုပ္ရြက္ မေလာက္ေတာ့လို႔ Bonus ေပးလိုက္တာပါ။
ပုံေလးေတြကို ေအာက္မွာ ရႈစားႏိုင္ပါတယ္။ း)
အသက္ရွည္ရွည္ ခင္ခင္မင္မင္
5 years ago
No comments:
Post a Comment